Популярне

Визначаємо ступінь близькості з коханим

Ви живете разом тривалий період, майже усі справи виконуєте в парі, але досі задаєте собі питання, як б оцінили Ваші стосунки експерти? Не потрібно звертатися до жодних сімейних психотерапевтів. Щоб дізнатися про міцність стосунків потрібно визначити ступінь Вашої активності та активності Вашого партнера у щоденному спілкуванні.  Від рівня заглибленості партнерів один в одного залежать шість ступенів близькості:

1 ступінь.  Усю увагу, наче ковдру, «тягнете на себе».
Наприклад, Ви ділитеся з чоловіком історіями, як пройшов день і які у Вас майбутні плани, але він чомусь не поспішає продовжувати розмову, а одразу переводить її на іншу тему. Це сигналізує про те, що йому абсолютно не цікаві Ваші щоденні турботи. Ви поводите себе аналогічно, вислуховуєте інформацію про його день, активно підтакуєте, але в той момент думаєте про щось своє.  Висновок: ви зовсім не сприймаєте один одного як повноцінних індивідів, вас цікавить або побут або «нічні справи». На жаль, ви не маєте можливості покластися один на одного. Якщо зараз же не змінити свого ставлення, то Ваш союз рано чи пізно може зазнати краху.
2 ступінь. Постійна гра, вдавання.
Багато жінок думають, що їх не зможуть полюбити просто такими, якими вони є. От і починають видавати себе за іншу, щоб здаватися кращою. Імітують з себе хорошу господиню або бізнес-леді. Та рано чи пізно жінка втомлюється носити маску, але страх показати себе справжню не дозволяє її позбутися.  Те саме, в свою чергу, робить і мужчина. Він намагається хоча б якось відповідати такій «ідеальній» жінці, починає видавати себе за секс-символ, широко розправляє плечі або одягає маску брутального «мужика». Висновок: обидва партнери бояться справжніх стосунків, без зайвої  фальші. На жаль, хтось із партнерів довго не витримає і зірветься. Чи можна буде тоді зберегти союз?
3 ступінь. Командування та маніпуляція
Ви наче у ляльковому театрі – смикнете за ниточку, знаєте де слабке місце у коханої людини й змушуєте її робити все те, що Вам захочеться. Від відносин Вам потрібна лише вигода і Ви отримуєте її, використовуючи шантаж або тимчасові лестощі. Турботу і любов вдають в такому випадку обидва партнери. Вони спокійно можуть говорити фрази «Мама пекла цей пиріг краще», щоб жінка цілий день простояла на кухні, доводячи свої кулінарні вміння, або ж «Моїй подрузі чоловік подарував перстень з діамантом. Їй так пощастило з коханим!», щоб змусити свого обранця в поті чола заробити  на нову шубу. Висновок: такі відносини чесними та щирими не будуть ніколи. Це швидше ілюзія, де кожен з партнерів просто тішить свої примхи й переслідує поставлену ціль. До речі, вона не завжди альтруїстична.
4 ступінь. Тільки ділові відносини й нічого зайвого
Ваші стосунки швидше можна назвати офіційними, ніж сердечними. Колись ви наче підписали якийсь договір, а тепер просто сумлінно його виконуєте, щоб забезпечити комфорт один одному. Сюди входить регулярна зарплатня, миття посуди, щоденна смачна вечеря тощо. Ви працюєте наче добре злагоджена система, яка ніколи не дасть збій. Висновок: це не найгірший варіант відносин до тих пір, поки Вам не захочеться любові. Є ризик, що один з партнерів просто нічого не зрозуміє, адже звик, що всі внески у розвиток відносин були тільки матеріальними.
5 ступінь. Абсолютне розчинення
Ви чітко відчуваєте, що є другою половинкою свого партнера. Вас цікавлять його інтереси і Ви, заради цього, дуже часто жертвуєте своїми.  Також знаєте його примхи, вивчили улюблені кольори та смаки. На даному етапі, пара відчуває себе дуже щасливо. Але це так тільки до тих пір, поки не настане перший серйозний іспит: хтось не готовий віддавати любов, а тільки хоче постійно її отримувати. Висновок: один з партнерів ризикує розчаруватися в коханій людині, адже за всі душевні пожертви не отримуватиме вдячності.
6 ступінь. Духовний союз
Ви обоє відчуваєте потребу не тільки в інтимному, але й в постійних розмовах. Часто вам і говорити не потрібно адже насолоду приносить й мовчання. Коли у когось з пари виникають проблеми, вони одразу знають, що мають на кого покластися і їх не підведуть, а допоможуть й підтримають. Ніхто з пари не боїться здатися смішним або некрасивим, бо впевнені, що їх люблять. Вони часто діляться тим, що  в них на душі. Висновок: такі стосунки сміливо можна назвати ідеальними, це гармонійний союз обох людей, який має усі шанси тривати вічно. 
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією