Популярне

У Тернополі відбулися змагання чемпіонату обласної організації ФСТ "Динамо” з міні-футболу за програмою "Динаміада-2019"

У фінальному поєдинку зійшлися футболісти управлінь національної поліції, поліції охорони, патрульної поліції та нацгвардійці. У результаті переможцем змагань стала команда колективу фізичної культури Управління патрульної поліції в Тернопільській області.

У Тернополі відбулися змагання чемпіонату обласної організації ФСТ "Динамо” з міні-футболу  за програмою "Динаміада-2019". У турнірі взяли участь сім команд правоохоронних органів області. 

У фінальному поєдинку зійшлися футболісти  управлінь національної поліції, поліції охорони, патрульної поліції та нацгвардійці. У результаті переможцем змагань стала команда колективу фізичної культури Управління патрульної поліції в Тернопільській області.

- Перемогла молодість, - так прокоментував перемогу патрульних голова Тернопільської обласної організації «Динамо», начальник ГУНП в області, генерал поліції третього рангу Олександр Богомол. Він подякував усім за гру та побажав нових перемог. 

Друге та третє місця у змагання посіли команди Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та Управління поліції охорони. Кращим гравцем чемпіонату визнано Степана Клекота, а кращим воротарем – Іллю Нестеряка. 
Олександр Богомол нагородив переможців та призерів динамівськими кубками та дипломами.

 

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією