Популярне

Скарби України!

Україна! Для кожного це слово несе свій зміст, своє значення та відповідні емоції. Проте рідко для когось із нас воно пов’язане із подорожами та туризмом. А це зовсім не правильно.

Подорожі це не лише море емоцій, а й нові знання, які можна отримати в нашій країні у доступний спосіб. Адже Україна є дивовижною та наділеною багатьма цікавими та визначними місцями, відвідавши які можна отримати багато позитивних вражень та цікавих знань.
Більша частина пам’ятних місць нашої країни відомі лише затятим мандрівникам, або жителям, які недалеко проживають, а для простих людей вони будуть новими. У першу чергу, в Україні можна відвідати велику кількість різних замків (Червоноградський, який розташований біля водоспаду Нирків, Сидорівський на Поділлі чи Підгорецький на Львівщині). На жаль, на даний час, мало приділяється уваги з боку держави на реставрацію пам’ятників архітектури, проте можливо з часом це зміниться, адже це велика можливість поповнення бюджету за допомогою туристичного бізнесу. Крім замків на території нашої держави є палаци. Серед них палац-резеденція Орловських у Маліївцях, палац Курилів, який був збудований у Мавританському стилі.
Для більш екстремальних мандрівників можна запропонувати відвідати печери адже на території України їх є багато, а саме на Тернопільщині, є найдовша гіпсова печера у світі – Оптимістична та Кришталева печера, яку з часом можливо перероблять у лікувальний центр, адже там не виживають жодні віруси. А в Хмельницькій області є печера Антлантида, яка відома у всьому світі тим, що має чітко відділенні поверхні.
Також є ще багато різних захоплюючих місць, які потрібно відвідати в Україні. Серед них Національний Парк «Бузький Гард», Музей ракетних військ стратегічного призначення, Дністровський каньйон та багато іншого. Потрібно бачити скарби, якими наділена наша рідна земля.
 

Марійка Міньковська
Всі статті автора

Наше

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією