Популярне

«Світське життя. Рік Голосу»: фільм розповість про «службовий роман» Катерини Осадчої та Юрія Горбунова за лаштунками «Голосу країни»

У неділю, 30 квітня, о 21.00 на каналі «1+1» вийде спецпроект «Світське життя. Рік Голосу», присвячений найпопулярнішим вокальним проектам країни – «Голос країни» та «Голос. Діти».

Творці фільму розкриють найцікавіші залаштункові таємниці «Голосу країни». Уперше ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов відверто розкажуть, як на шоу народилася їхня родина. Юрій Горбунов зізнається, до яких хитрощів вдавався, аби підкорити серце Катерини Осадчої, а телеведуча поділиться секретами, як без відриву від виробничого процесу аж до дев’ятого місяця проходила її вагітність. Тренери та учасники також згадають свої емоції та враження, коли дізналися про службовий роман Катерини та Юрія. Потап пояснить, чому не вірив у нього до останнього, а Тіна Кароль розповість, чому звістка про народження сина у новоствореній родині може розпочати справжній бебі-бум на проекті.

Глядачі також побачать, як випробовували себе, долали перешкоди, раділи успіхам друзів і приборкували свої страхи та стихії на сцені найяскравіші учасники проекту.



«Фішкою» сьомого сезону «Голосу країни» стали зіркові конкурсанти: Наталія Могилевська розповість, навіщо їй - народній артистці України - були потрібні «сліпі прослуховування».

А інша народна артистка Алла Кудлай розкаже, як складалися в неї стосунки з тренером Джамалою, та яким чином участь у шоу вплинула на популярність  «красивої жінки незаміжньої».
Прихильники «Голосу країни» дізнаються, як зіркові тренери-новачки Сергій Бабкін та Джамала вживалися в нову для себе роль, чому участь у проекті стала складним випробуванням для тріумфаторки «Євробачення», та через які вчинки на проекті на неї образився навіть її наречений.
Улюбленець дітей і дорослих MONATIK розкаже, як підтримує своїх підопічних після проекту. А Еліна Іващенко розповість, як складається її життя та кар’єра після перемоги у шоу.
Не пропустіть! Година незабутніх вражень! «Світське життя. Рік Голосу»: 30 квітня, 21.00 на «1+1».

Нагадаємо, проект «Голос країни» та «Голос.Діти» оголошує про старт кастингів на наступний сезон. Взяти участь можуть маленькі вокалісти віком від 7 до 14 років або дорослі старші 18 років. Заповнити анкету можна на сайті. Відкриті кастинги відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня в Києві (ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон №12), реєстрація з 10-00 до 17-00.

1+1
Всі статті автора

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією