Популярне

Кернес обіцяв ще яскравіший День Перемоги

Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів і всіх харків’ян з Днем Перемоги під час святкового концерту на пл. Свободи. Міський голова пообіцяв присутнім на майдані, що наступного року святкування Дня Перемоги в Харкові буде ще яскравішим.

«Ми зробили все для того, щоб цей світлий день - День Перемоги - Харків відсвяткував як слід, по-справжньому. І ми вам обіцяємо, що наступного року святкування Дня Перемоги буде ще яскравішим. У кожного часу свої герої. Під час війни люди ціною свого життя зробили все, щоб сьогодні ми жили і могли радіти життю. Ми бажаємо всім ветеранам, усім героям, усім переможцям здоров’я, успіхів та впевненості в завтрашньому дні. Ми тут як одна команда, як одна сім’я - патріоти нашого міста і країни. І ми зробимо все, щоб завтрашній день був ще кращим! З Днем Перемоги!» - сказав Геннадій Кернес.

Михайло Добкін, у свою чергу, зазначив, що такими заходами до 9 Травня, як у Харкові, можуть похвалитися далеко не всі міста на просторах колишнього СРСР.

«Це свято, яке ми зустрічаємо з радістю і зі сльозами на очах. Минають десятиліття, ветеранів стає дедалі менше, але наша любов до них, повага за те, що вони зробили, з кожним роком тільки міцніє. Сьогодні в Лісопарку на Меморіалі Слави, де поховані радянські солдати й офіцери, які віддали життя за звільнення Харкова, було як ніколи багато людей. І прості харків’яни з маленькими дітьми роздавали квіти ветеранам. Це невеликий штрих життя нашого міста, невелика характеристика людям, які тут живуть. Вони дякували ветеранам не за розпорядженням «згори», а від чистого серця. З таким ставленням до ветеранів, я впевнений, ми і через сто років не забудемо, якого кольору прапор Перемоги, які ордена носили наші діди і скільки поту, крові і життів було віддано за велику Перемогу», - зазначив губернатор.

Після слів привітання Геннадій Кернес, Михайло Добкін, а також народні депутати України Валерій Писаренко, Ірина Бережна, Ірина Горіна, Олександр Фельдман, Дмитро Святаш, депутати Харківської міської ради Анатолій Денисенко та Володимир Мисик разом з харків’янами на майдані заспівали пісню «Журавлі» композитора Яна Френкеля.

Закінчився концерт святковим феєрверком. Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією